Bruker Stories Hvordan Sarah startet TAI med Navina

Hvordan jeg fant en løsning på min funksjonell tarm lidelse symptomer

Jeg våknet en morgen ...
Det hele startet i 2015 da jeg våknet en morgen og fant sengen min gjennomvåt. Det var forferdelig og pinlig fordi jeg deler seng med mannen min. Jeg prøvde å takle symptomene mine ved å våkne tidlig for å forandre meg selv før mannen min våknet, men det var ikke alltid vellykket. Jeg var flau. Jeg kunne ikke fortelle det til noen. Jeg ville ikke gå ut mye i frykt for å ha en "ulykke". Jeg hadde pads, hadde reservedeler i posene mine og jeg hadde til og med ekstra klær på et tidspunkt. Jeg gikk etter hvert til fastlegen min og fikk mange tips som ikke så ut til å fungere på meg. 

Søker svar på mine funksjonelle tarmproblemer

Jeg ble senere henvist til St George's hospital for å se en spesialist som satte meg på stimuleringsbehandling. Dette innebar at jeg gikk på en klinikk annenhver uke og fikk impulser sendt til nervene i anus for å prøve å styrke muskelen rundt det området. Dette så ut til å fungere da jeg hadde mindre ulykker. Men behandlingen var bare i flere uker, og jeg ble snart igjen i samme posisjon som jeg var i før jeg startet behandlingen. På en gjennomgang med konsulenten tilbød hun meg TAI. Først virket det hele forvirrende, men det var veldig lett å få tak i. Jeg kan ærlig si at det har forandret livet mitt. Jeg har en rutine og jeg bruker TAI når jeg vet at jeg skal gå ut i lange perioder.

Hvordan transanal irrigasjon hjelper meg å leve det livet jeg ønsker

Transanal irrigasjon rydder meg innvendig, og det har til og med hjulpet min irritable tarmtilstand. Det har også bidratt til å regulere blodsukkernivået mitt (jeg er diabetiker) som virkelig har overrasket meg. Jeg føler meg tryggere når jeg går ut. Det er ingen grunn til å lide i stillhet. Mange mennesker har inkontinensproblemer, og det bør ikke være noe som er skjult og laget for å føle seg forferdelig. TAI har beholdt min uavhengighet som fremfor alt er viktigst for meg.

Sarah