Leve med tarmproblemer

Hvordan håndtere livet med tarmproblemer

Å leve med tarmproblemer er vanskelig - det påvirker livet og velværet ditt - og det er mye mer vanlig enn du tror. Mange mennesker med tarmproblemer sliter for lenge med forskjellige dietter eller avføring som endrer medisiner uten effektive resultater.

Download material 1 In total

Tarmskylling er ofte en vellykket behandling når du opplever forstoppelse og/eller tarmlekkasje. Det gjenoppretter en sunn tarmrutine og hjelper til med å gjenvinne kontrollen over når og hvor du skal gå på toalettet. Som et resultat forsvinner frykten for ulykker til slutt, og du kan begynne å leve livet ditt uten å hele tiden tenke på tarmen og toalettbehovene dine.

Tarmskylling kan føles rart eller skremmende i begynnelsen, og tarmen din kan trenge tid til å tilpasse seg nye rutiner. Men det vil være verdt det i det lange løp. Vi håper denne guiden vil hjelpe deg på veien

Anal innsatser formet for å passe inn i endetarmen kan tilby noen timer lettelse ved å blokkere analkanalen. Dette kan være spesielt nyttig under visse aktiviteter som å gå en tur eller svømme, eller delta i en sosial aktivitet, eller bare få en hel natts søvn uten å bekymre deg. Innsatsene kan brukes i maksimalt 24 timer.

Finne en behandling

Navina tarmpleie