Wellspect With You Service til helsepersonell

Du kan stole på oss

Ligg i forkant 

Når du velger Wellspect, får du mye mer enn bare produkter av høy kvalitet. Wellspect With You er vårt omfattende tjenestetilbud som gir deg opplæring og støtte. Uansett om du trenger støtte i din profesjonelle rolle eller om pasientene dine bruker produktene våre, kan du og pasientene dine få rask hjelp over telefon eller online, så vel som personlig. Vi har et bredt spekter av tjenester fra opplæring og undervisning til hjemlevering og kundeservice.  

Gjennom Wellspect With You er vi her når du trenger vår support. Målet vårt er å svare på spørsmålene dine og støtte deg med det siste innen kontinenspleie, men viktigst av alt for å hjelpe pasientene dine til å glemme sine bekymringer – og bare fortsette å leve. 

Undervisning og kurs

Ditt faglige avansement 

Hvis du trenger å få en dypere forståelse av kontinenspleie generelt eller våre produkter spesielt, er vi alltid klare til å dele vår kunnskap.   

Vi tilbyr online opplæring og et stort utvalg av pedagogisk materiell, både digitalt, for eksempel webinarer og brosjyrer, veiledere og e-bøker.   

Noe er til profesjonell bruk og noe fungerer veldig bra som opplæringsmateriell for pasienter. Vi arrangerer kontinuerlig møter, nettverksarrangementer og studiebesøk.  

Vitenskap

Slutt aldri å utvikle deg

Dagens vitenskap er morgendagens teknologi, så vi sørger for å kontinuerlig fremme kontinenspleie. Vårt vitenskapelige engasjement er en viktig del av vår organisasjon.

Derfor tilbyr Wellspect With You et vell av vitenskapelig dokumentasjon, slik at du kan holde deg informert om den siste forskningen innen kontinenspleie. 

I tillegg tilbyr vi også arrangementer og webinarer globalt under vårt merke ACCT (Advancing Continence Care Together), hvor vi tar en helhetlig tilnærming til blære- og tarmdysfunksjon.     

Profesjonell kunde support

Erfarne råd for hånden

Hvis du har spørsmål angående behandling av intermitterende kateterisering (RIK) eller transanal irrigasjon (TAI), er vi glade for å gi deg den støtten du trenger. 

Eventuelle spørsmål om kontinenspleie generelt eller våre produkter spesielt vil få raske svar fra våre terapispesialister.  

De er alle erfarne fagfolk med stor ekspertise  innen Wellspect produktene LoFric (RIK) og Navina (TAI). 

Compliance assistanse

Fortsett å lykkes

En god start er nøkkelen til at behandlingen skal lykkes, og selvfølgelig vil du at pasienten skal fortsette å lykkes. Når du velger et Wellspect produkt til pasienten din, overlater du pasienten i trygge hender. 

For eksempel tilbyr Wellspect With You en engasjert kundesupport og praktisk hjemlevering som sikrer transporten fra introduksjon til etterlevelse av terapien.