Finne en behandling - Håndtere tarmproblemer

Finne en behandling for tarmproblemer

Med de riktige behandlingsalternativene kan tarmproblemer håndteres. Enten du opplever forstoppelse, lekkasje eller en blanding av begge, vil tarmhåndtering tillate deg å leve et liv uten bekymring for ulykker eller andre komplikasjoner.

Den gode nyheten er at det er mange alternativer for behandling av tarmdysfunksjon. Disse spenner fra konservative metoder, for eksempel endringer i kosthold eller livsstil, til kirurgiske metoder. Behandlingsalternativet som passer for deg, avhenger ikke bare av symptomene du opplever, men også av mobilitet, håndfunksjon, uavhengighet, livsstil og selvfølgelig personlige preferanser.

Disse behandlingstypene vil ofte vises som en pyramide, og helsepersonellet ditt vil sannsynligvis begynne ved foten av pyramiden før de jobber oppover til en løsning fungerer for deg.

 

Lær mer om hvordan Navina Tarmpleie tilbyr enkle, pålitelige, innovative og fleksible produkter for langvarig tarmpleie

Hva er tarmskylling eller TAI?

Behandling med tarmskylling, noen ganger også kalt transanal irrigasjon (TAI), er et alternativ når andre behandlinger som medisiner, kostholdsendringer og væsker ikke har hjulpet.

Hvordan stoppe tarmlekkasje

Alle som har måttet håndtere tarmlekkasje vet at både de fysiske og psykiske konsekvensene har en tendens til å begrense folks liv og hindre dem i å gjøre det de vil. Heldigvis finnes det hjelp å få.

Tarm Produkter

Navina tarmpleieprodukter er spesielt utviklet for å lindre symptomer som kronisk forstoppelse og tarmlekkasje. De er trygge, effektive og enkle å bruke.