Wellspect With You Pasienttjenester

Mer tid til å leve

Når du velger Wellspect, får du mye mer enn bare produkter av høy kvalitet. Wellspect With You er vårt omfattende tjenestetilbud som gir deg svar og støtte, hvert steg på veien. Uansett om du er den som bruker våre produkter eller trenger støtte for et familiemedlem, kan du få rask hjelp online eller over telefon, så vel som personlig . Vi har et bredt spekter av tjenester fra hjemlevering og kundeservice til opplæring og undervisning. 

Gjennom Wellspect With You er vi her når du trenger oss, men vårt endelige mål er å hjelpe deg med å glemme bekymringene dine – og bare fortsette å leve. 

Kundeservice, praktisk assistanse og oppmuntrende støtte

Vår kundeservice tilbyr personlig støtte og er forpliktet til å hjelpe deg på best mulig måte. Ingen spørsmål er for små – eller for store.

Vi hjelper deg med undervisning og opplæringen du trenger for å lykkes med den nye terapien. Og vi gir nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen enklere underveis.

Vi hjelper også til med det praktiske.

Det kan være alt fra teknisk assistanse rundt våre produkter (f.eks. gratis vareprøver, hvordan du bruker dem, hvis det er noen klager), til informasjon som pasientrettigheter eller råd om reiser.

Alltid tilgjengelig via gratisnummer, chat eller vår nettside. 

Sykepleie

Support i hvert steg

Til slutt vil det å håndtere blæren og / eller tarmen være en naturlig del av ditt daglige liv, og forhåpentligvis trenger du ikke å tenke mye på det i det hele tatt. Likevel kan det kreve både tid og krefter å komme dit, og derfor vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å få det beste ut av behandlingen din.

Vi kan arrangere hjemmebesøk sammen med spesialsykepleier og undervisning og opplæring vil fortsette til du føler deg komfortabel og trygg på å utføre behandlingen på egen hånd. Etter det kan du alltid få personlige råd fra oss på telefon eller chat når du trenger det.

Likepersonsarbeid 

Deling er omsorg 

Noen ganger kommer de beste rådene fra noen som har opplevd de samme utfordringene som deg. Derfor legger vi til rette for at brukerne av våre produkter kan møtes og dele erfaringer. Uansett om du ønsker en personlig kontakt, delta på et møte eller ta kontakt med en av våre likepersoner, finner vi den rette kontakten for deg.

Ingenting slår det å få informasjon fra noen som har opplevd noe av det samme som deg.