Wellspect With You Pasienttjenester

Mer tid til å leve

Når du velger Wellspect, får du mye mer enn bare produkter av høy kvalitet. Wellspect With You er vårt omfattende tjenestetilbud som gir deg svar og støtte, hvert steg på veien. Uansett om du er den som bruker våre produkter eller trenger støtte for et familiemedlem, kan du få rask hjelp online eller over telefon, så vel som personlig . Vi har et bredt spekter av tjenester fra hjemlevering og kundeservice til opplæring og undervisning. 

Gjennom Wellspect With You er vi her når du trenger oss, men vårt endelige mål er å hjelpe deg med å glemme bekymringene dine – og bare fortsette å leve. 

Kundeservice, praktisk assistanse og oppmuntrende støtte

Vår kundeservice tilbyr personlig støtte og er forpliktet til å hjelpe deg på best mulig måte. Ingen spørsmål er for små – eller for store.

Vi hjelper deg med undervisning og opplæringen du trenger for å lykkes med den nye terapien. Og vi gir nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen enklere underveis.

Vi hjelper også til med det praktiske.

Vi kan gi deg alt fra teknisk støtte for våre produkter (f.eks. når det gjelder produktprøver, brukermanualer og ved reklamasjoner) til mer spesielle situasjoner med spørsmål om pasientrettigheter og råd på reisen.

Vi er alltid tilgjengelig på telefon, e-post, på sosiale medier og på nettsiden vår.

Kontakt kundeservice

Støtte hele veien

Over tid vil terapien bli en naturlig del av hverdagen din. Men å komme dit kan ta både tid og tålmodighet. Derfor vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg.

En god start er alfa og omega for at terapien skal bli en suksess. Wellspect With You tilbyr blant annet et program og skreddersydd materiale som gir deg detaljert informasjon kun for deg om hvordan produktene våre brukes samt tips og triks.

Støtteprogrammet tilbyr en personlig kontakt fra Wellspect som vil hjelpe deg gjennom starten av behandlingen for å sikre at du får mest mulig ut av produktene våre.

Den personlige assistansen vil fortsette til du føler deg trygg og komfortabel med din situasjon på egen hånd.

Kontakt kundeservice