Bruker Stories Hva synes Alice, 10 år gammel, om transanal vanning?

Alice Tillman er virkelig lidenskapelig om å spre kunnskap om TAI-tanken på andre barn å måtte tåle smertefulle prosedyrer på grunn av tarmlidelser, som hun gjorde, gjør henne frustrert når det er et alternativ tilgjengelig. Hun håper at alle barn som trenger det, vil kunne bruke det og få moroa tilbake i livet.

Få familielivet tilbake

Alice Tillman er en lykkelig ti år gammel jente som liker dans, svømming og ridning, vokser i uavhengighet og selvtillit. Foreldrene hennes, Anna og Peter, planlegger dagsturer og pauser med familien. Takknemligheten de har for disse mulighetene er håndgripelig, for Alice ble født med fordøyelseskomplikasjoner som hemmet tarmfunksjonen hennes, og diagnosen hennes krevde at foreldrene hennes utførte klyster for å tømme tarmen. Dette var veldig smertefullt, men heldigvis var Alice i stand til å begynne å bruke transanal irrigasjon - TAI, og familien var i stand til å få livet tilbake.

Vi spurte Alice hva hun synes om TAI:

Jeg er ikke redd, og det er ikke farlig.

– Jeg husker ikke hvor gammel jeg var da jeg begynte med TAI, men jeg husker hvor godt det føltes i forhold til klysteret jeg pleide å ha, og jeg føler meg bra nå.

Jeg kan gjøre nesten hva som helst selv, men mamma og pappa er alltid med meg.

Jeg bruker TAI om kvelden, vanligvis 5 dager i uken, jeg synes det er flott fordi før var det hver dag.

Nå kan jeg danse og ri på hest, og det hadde jeg ikke tid til før. Jeg gjør alt vennene mine gjør nå. Jeg liker å danse og ri, være sammen med venner og se filmer.

Det kan noen ganger være vanskelig med TAI, men det går vanligvis bra, og nå som jeg blir eldre, kan jeg gjøre nesten alt selv, så det er mye bedre. Det gjør ikke vondt i magen som det gjorde med klyster og kramper.

Det viktigste for Alice er at det ikke lenger gjør vondt, og at hun nå har tid til å gjøre morsomme ting - Anna Tillman, Alices mor