The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Få livet ditt tilbake

Farvel til tarmproblemer. Hallo til livet.

Du som lider av kronisk forstoppelse eller avføringslekkasje er ikke alene. Mange menn og kvinner opplever alvorlige symptomer og lider i stillhet uten å få den hjelpen de trenger. Sannsynligvis har du allerede prøvd alt. Drikke mer vann, prøve ut forskjellige dietter, kutte ut bestemt mat, trening, avføringsmidler, medisiner, men ingenting har hjulpet. 

Det er grunnen til at vi ønsker å introdusere en terapi som heter transanal irrigasjon. Avhengig av underliggende årsaker, kan dette bli en løsning for deg. Veien tilbake til et normalt liv.

Navina FBD2 Noah Testimonial 3

Transanal Irrigasjon

Terapien kalles transanal irrigasjon, ofte forkortet som TAI. Det er en dokumentert terapi for tarmbehandling som bruker kun lunkent vann for å tømme tarmen. Resultatet er en tom tarm og reduserte symptomer.

Snakk om det - Forbered deg til du skal snakke med legen din


Vi vet at det kan føles flaut å snakke om tarmproblemer og de symptomene du opplever. Eller enda verre, du har kanskje tatt opp problemene dine med forskjellige leger, men har fremdeles ikke fått den rette støtten.

Vi har satt sammen et spørreskjema som kan hjelpe deg. Fyll det ut så grundig som mulig - det vil lette samtalen med legen din og styre den i riktig retning.

Spørreskjema om tarmen

Du er ikke alene – andre har fått hjelp

Det er veldig vanlig å holde tarmproblemer for seg selv, og det samme er følelsen av hjelpeløshet og fortvilelse.

Noen ganger kan det være en start å vite at andre har vært i en lignende situasjon og høre hvordan de kom ut av det. Her kan du lese noen få av mange historier som gir håp.