Mange menn har problemer med vannlating Mannlig blære helse

Blæreproblemer hos menn

Før eller senere vil nesten alle menn oppleve nedre urinveis symptomer (LUTS). Årsaken er som oftest ufullstendig tømming av blæren.Kjenner du igjen noen av disse symptomene:

  • Nattlige toalettbesøk (nocturia)
  • En svak strøm når du urinerer
  • Økt hyppighet av vannlating
  • Lekkasje av urin
  • Sexrelaterte problemer

Du trenger ikke å lide i stillhet

Menn lider ofte i stillhet, de er ikke like flinke til å oppsøke hjelp. En grunn til ikke å søke hjelp er at disse symptomene ofte oppfattes som en normal del av aldring. Dette er ikke alltid tilfelle.

Hvis du opplever noen av disse vanlige blæreproblemene, er det beste stedet å begynne ved å snakke med helsepersonell. LUTS kan ha en sterk innvirkning på ditt generelle velvære og livskvalitet, de har til og med blitt funnet å øke risikoen for depresjon.

Den gode nyheten er at det er en enkel løsning.

Menn og intermitterende kateterisering

Vi har en visjon. Alle menn med blæreproblemer skal kunne forbedre livskvaliteten. Intermitterende kateterisering (RIK) er en god løsning for mange symptomer og diagnoser, og det involverer ikke medisinering eller kirurgi.

Hvis blæren holder deg tilbake, er RIK den nest beste måten å urinere på, da den etterligner det naturlige hendelsesforløpet. Det er en enkel teknikk å lære og kan praktiseres hvor som helst. Det hjelper deg med å tømme blæren helt.

Når du har passert det første hinderet for å lære en ny rutine, blir RIK en helt naturlig del av hverdagen, og du vil få ny frihet til å gjøre de tingene du vil.

 

Forstørret prostata (BPE)

Er du en mann som opplever vannlatingsproblemer og lurer på årsaken? Her kan du lese mer om symptomene på godartet prostataforstørrelse (BPE).

Image of two men biking - to be used with LoFric Origo / BPE campaign

Intermitterende kateterisering (IC)

Intermitterende kateterisering (IC) er den nest beste måten å urinere på, måten som for det meste etterligner den naturlige måten å urinere på. I denne delen kan du se animasjoner for å forstå hele prosedyren for IC, laste ned kateteriseringsinstruksjoner og mer.

LoFric Origo

key:global.content-type: Product

Brukervennlig og trygg i en smart pakke. LoFric Origo er spesielt utviklet for menn og er sammenleggbar i lommestørrelse og enkel å bære og bruke overalt.

Be om vareprøve