The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Ta vare på interessene dine

Når du plutselig er i en situasjon hvor du må kateterisere deg selv, er det lett å forstå at det kan føles som en stor utfordring. Ingenting virker å være slik det var før. Men livet går videre, bare litt annerledes. Å tømme blæren er rett og slett noe alle må gjøre, på en eller annen måte. Engangskateter er ikke noe permanent utstyr å bli flau over, eller som kommer i veien for daglige gjøremål. Se på katetret som et hjelpemiddel som forenkler den daglige toalettrutinen. Ikke la det hemme livsutfoldelsen. Fokuser på mulighetene og ikke på vanskelighetene.

Lytt til noen fantastiske mennesker som forteller om sine erfaringer i livet. De er en inspirasjon for oss alle.

Friends sat on sofa having fun leisure full width

Reise

På reise kan du oppdage nye og spennende ting – både om deg selv og verden rundt deg. Og når du kommer hjem, er du oppkvikket og stimulert. Reisende over hele verden stiller seg de samme spørsmålene: Rekker jeg frem i tide? Hvor er passet? Trakk jeg ut støpselet på strykejernet?

Noen av de reisende spør seg også: Kommer jeg til å klare å finne et handicaptoalett? Pakket jeg nok katetre? Hvordan skal jeg komme forbi tollen med katetrene og medisinene mine?

For dere har vi satt sammen litt informasjon om det å reise med katetre og andre spesielle behov. Du kan også la deg inspirere av våre omreisende gjestebloggere som deler sine beste råd og tips.