Se hvordan LoFric® Origos nye fleksible tupp kan bidra til at flere menn tar kontroll over blæra

LoFric® Origo™ Flexible er det nyeste medlemmet av LoFric Origo-familien og gjør dermed selvkateterisering tilgjengelig for flere menn. Det er lett å bruke og kan gjøre dagliglivet letter, de kan leve som de selv vil.

For mange menn vil et fleksibelt kateter oppleves som mye lettere å føre inn, f.eks. ved forstørret prostata. Den fleksible tuppen finner letter veien gjennom svingene i mannens urinrør. Dette gjør selvkateterisering lett å lære og tilgjengelig for flere menn som ønsker å bruke LoFric® Origo.

Det finnes en Lofric Origo for enhver mann.

LoFric Origo finnes nå i ulike størrelser og ulike tupper. Det brede sortimentet gjør at det passer for alle menn med blæredysfunksjon, uavhengig av ulike hindringer i urinrøret.

  • Flexible: Et rett kateter med en fleksibel tupp formet som en liten ball. Oppleves som lett å føre inn og finner veien forbi urinrørets svinger.
  • Nelaton: Et rett kateter med avrundet tupp. Passer for de aller fleste.
  • Tiemann: Et rett kateter med en liten bøy. Passer for menn med trangt urinrør eller forstørret prostata.

Alltid med LoFrics overlegne glatte overflate – perfeksjon siden 1983

Ikke alle kateter er like.  Det kan være signifikante forskjeller på de ulike hydrofile katetrene, spesielt når det kommer til overflatebehandling. LoFric revolusjonerte intermitterende kateterisering i 1983, da vi lanserte verdens første hydrofile kateter.  Vår unike og godt dokumenterte overflate, Urotonic™ Surface Technology, har gjort LoFric til et kateter som er høy ansett av helsepersonell over hele verden. Den unike balansen på kateteroverflaten sikrer glatt innføring og fjerning av kateteret.

LoFric Origo, med den nye fleksible tuppen har den samme unike ™ Surface Technology som alle LoFric kateter.

 Wellspect er stolte av å kunne feire 40 år med enestående glatthet, og gjøre katetrene våre, som senker risikoen for UVI med 64%*, tilgjengelig for flere menn.

Bestill en gratis prøve

Kontakt oss

 

 

Emner: