Reiser du med kateter i bagasjen?

Køen i sikkerhetskontrollen på flyplassen er lang, og man vil bare komme igjennom for å kjøpe noe lesestoff eller litt mat før avgang. Sikkerhetspersonalet ser mildt sagt spørrende ut når de ser de avlange plastpakningene i håndbagasjen din.

Du som har et reisesertifikat kan vise fram dette neste gang sikkerhetsfolkene går igjennom bagasjen din. Det forklarer på 10 ulike språk hvorfor du har medisinteknisk utstyr i bagasjen og ber om sikkerhetspersonalets forståelse og diskresjon. 

Last ned sertifikatet via linken nedenfor og skriv det ut, så du med sikkerhet har det med deg neste gang du skal ut og reise:

 

Last ned et reisesertifikat til å printe ut


Har du ikke printer? Ingen fare – fyll ut kontaktskjemaet og skriv at du ønsker å bestille et resesertifikat, så sender vi det per post hjem til deg:

 

Kontakt oss for å bestille et reisesertifikat som sendes hjem til deg


Vil du også bestille et gratis reisekit spesielt tilpasset det å reise med kateter for å ha med på ditt neste eventyr?

Toalettvesken er i en praktisk størrelse og inneholder det man trenger når man reiser med kateter; et reisesertifikat, en sort avfallspose, plasthansker, våtservietter samt prøver på et av våre tre katetre med integrert væske til fukting; LoFric Elle eller LoFric Sense for kvinner og LoFric Origo for menn.
Et kateter med integrert væske til fukting passer spesielt godt på reise, da de er klare til å aktiveres og brukes øyeblikkelig, man trenger ikke å ha tilgang til rennende vann.

Kontakt vår kundeservice via e-post info.no@wellspect.com eller ring oss på 815 59 118 på hverdager 09:00–16:00.

Emner: