The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Service Til Helsepersonell

DU KAN STOLE PÅ OSS

Vær i forkant

Når du velger Wellspect får du mye mer enn bare produkter av høy kvalitet. Wellspect With You er vårt tilbud av tjenester som gir deg opplæring og support. Uansett om du trenger støtte i din yrkesrolle eller om pasientene dine bruker produktene våre, kan du og dine pasienter få rask assistanse over telefon eller online, så vel som personlig. Vi har et bredt spekter av tjenester fra personlig support og kundeservice til opplæring og utdanning.

Gjennom Wellspect With You er vi her når du trenger vår support. Vårt mål er å svare på spørsmål og gi deg den siste forskningen innen blære- og tarmbehandling, men det viktigste er å hjelpe dine pasienter å glemme alle bekymringer – og bare fortsette med livet. 

OPPLÆRING OG KURS

Din faglige oppdatering

Dersom du trenger å få en dypere forståelse om blære- og tarmbehandling generelt eller våre produkter spesifikt, er vi alltid klare til å dele vår ekspertise.

Vi tilbyr nettbasert opplæring, Wellspect Education, som er et læringsverktøy for alle som ønsker å utvide sin kunnskap innen blære- og tarmbehandling. Vi tilbyr også et stort utvalg av undervisningsmateriell, både digitalt, som instruksjonsfilmer og trykte brosjyrer, guider og e-bøker. 

Noen er til profesjonelt bruk og noen fungerer veldig bra som opplæringsmateriell for pasienter. Vi arrangerer kontinuerlig møter og nettbaserte aktiviteter.

Oppdag Wellspect Education
WWY HCP Web Image: Training Events and Courses

VITENSKAP

Aldri slutte å utvikle seg

Dagens vitenskap er morgendagens teknologi, så vi sørger for kontinuerlig å fremme kontinensbehandling. Vårt vitenskapelige engasjement er en viktig del av vår organisasjon. Det er derfor Wellspect With You tilbyr et vell av vitenskapelig dokumentasjon, slik at du kan holde deg oppdatert på den siste forskningen innen blære- og tarmbehandling.

I tillegg tilbyr vi også arrangementer og webinarer under vårt merke ACCT (Advancing Continence Care Together) for eksempel med inviterte forelesere, pasienthistorier, siste forskning etc., hvor vi tar en helhetlig tilnærming til blære- og tarmbehandling.

 
WWY HCP Web Image: Science

PROFESJONELL KUNDESUPPORT

Erfarne råd for hånden

Hvis du har spørsmål angående terapiene ren intermitterende kateterisering (RIK) eller transanal irrigasjon (TAI), er vi glade for å gi deg den støtten du trenger.

Eventuelle spørsmål om blære- og tarmbehandling generelt eller våre produkter spesifikt, vil få raske svar fra våre distriktssjefer eller kundeservice.

De er alle erfarne fagfolk med stor ekspertise innenfor Wellspect produktsortiment LoFric og Navina. Vi er alltid tilgjengelig via telefon, e-post, på sosiale medier eller nettsiden vår. Online kan du alltid bestille gratis vareprøver.

WWY HCP Web Image_Professional Customer Service

HJELP TIL ETTERLEVELSE

Fortsett med å lykkes

En god start er nøkkelen til suksess med terapien, og du vil selvfølgelig at pasienten skal fortsette med å lykkes. Når du velger et produkt fra Wellspect til din pasient, overlater du pasienten i trygge hender.

For eksempel tilbyr Wellspect With You supportprogram, skreddersydd materiell, gratis produktprøver, toalettvesker, reisesett og engasjert kundeservice som sikrer veien fra introduksjon til etterlevelse. 

WWY User Services Banner

GI PASIENTENE MER TID TIL LIVET

I tillegg til disse tjenestene tilbyr Wellspect With You en rekke tjenester som tar sikte på å gi pasientene dine mer tid til livet.

Fra skreddersydd støttemateriale til profesjonell kundesupport. Oppdag hvordan vi kan gjøre en reell forskjell for pasientene dine.

Har du spørsmål eller synspunkter om våre produkter, kontakt oss gjerne. Vi hjelper gjerne til!

Kontakt oss