The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Service for brukere

MER TID TIL Å LEVE

Når du velger Wellspect, får du mye mer enn bare produkter med høy kvalitet. Wellspect With You er vårt gode servicetilbud som gir deg svar og support, hvert steg på veien. Uansett om du er den som bruker produktene våre eller du trenger støtte for et familiemedlem, du kan få rask hjelp online eller via telefon, så vel som personlig. Vi har et bredt spekter av tjenester fra hjemlevering og kundeservice til opplæring og undervisning.

Gjennom Wellspect With You er vi her når du trenger oss, men vårt endelige mål er å hjelpe deg å glemme dine bekymringer - og bare fortsett å leve. 

PRAKTISK ASSISTANSE OG MOTIVERENDE STØTTE

Vår kundeservice tilbyr personlig støtte og er forpliktet til å hjelpe deg på best mulig måte. Ingen spørsmål er for små - eller for store. Vi hjelper deg med spørsmål om terapi og gir deg alt skreddersydd materiale du trenger for å lykkes med den nye terapien. 

Vi gir nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen enklere underveis. Vi hjelper deg også med alt det praktiske. Det kan være alt fra teknisk bistand rundt produktene våre (f.eks. gratis prøver, hvordan du bruker dem, hvis det er noen klager), til mer omfattende saker som pasientrettigheter eller råd om reiser. 

Alltid tilgjengelig via telefon, e-post, på sosiale medier eller nettstedet vårt www.wellspect.no. På nettet kan du alltid bestille gratis prøver, lese om terapien og produktinformasjon, eller lese historier fra brukere over hele verden.

WWY Web Customer Service Nordic

PERSONLIG SUPPORT

Support i hvert steg

Etter hvert vil administrering av blæren og/eller tarmen være en naturlig del av ditt daglige liv, og forhåpentligvis trenger du ikke å tenke så mye på det i det hele tatt. Likevel kan det kreve både tid og innsats å komme dit, og derfor vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å få det beste ut av behandlingen.

En god start er nøkkelen til suksess med terapien. For eksempel tilbyr Wellspect With You et supportprogram og skreddersydd materiale som vil gi deg detaljert kunnskap om hvordan du utfører behandlingen, bruker produktene våre, samt flere tips og triks. Supportprogrammet tilbyr et personlig kontaktpunkt hos Wellspect for å gi kontinuerlig støtte og hjelp ved starten på terapien, for å sikre riktig håndtering av produktene våre.

Den personlige støtten vil fortsette til du føler deg komfortabel og trygg med å utføre terapien på egen hånd.

WWY User Web Image_Customer Service
WWY Web Image_free product sample

GRATIS PRODUKTPRØVER

Vi har løsningen for deg

Sammen med smarte funksjoner, diskret emballasje og en glatt kateteroverflate blir LoFric kateter enkelt en naturlig del av hverdagen og gjør at alle med urinveisproblemer kan leve et mer balansert liv.

Siden livet stadig er i endring, er også LoFric familien det. 

Dine behov og personlige preferanser kan variere gjennom årene, og ettersom vi regelmessig presenterer nye innovasjoner, tilbyr vi gratis produktprøver for å prøve og teste ut hvilket produkt som passer best i DITT liv. 

Målet vårt er at vi skal hjelpe deg med å tenke minst mulig på blære og/eller tarmproblemene dine.

Bestill gratis produktprøver

SUPPORT FRA LIKEMENN

Å dele er omsorg

Blære- og tarmdysfunksjon har ofte stor innvirkning på hverdagen. Ved å finne en rutine som fungerer, får du kontroll, og får den tryggheten du trenger for å kunne gjøre de tingene du liker å gjøre. Noen ganger kommer det beste rådet fra noen som har opplevd de samme utfordringene som deg, eller har dypere kunnskap på området, for eksempel helsepersonell. 

Vi arrangerer derfor opplæring og møter for brukere av produktene våre, der de kan møtes og dele sine erfaringer. Ingenting er som å få informasjon fra noen som har opplevd noe lignende som deg.

Dersom du er interessert i å delta på et kommende brukermøte eller annen ansikt til ansikt-aktivitet, kan du kontakte vårt kundeserviceteam eller følge oss på Facebook for å holde deg oppdatert på de siste nyhetene og hendelsene.

WWY User Web Image_Peer Support

Har du spørsmål eller synspunkter om våre produkter, kontakt oss gjerne. Vi hjelper gjerne til! 

Kontakt oss