Bildebank og opplæring for deg som lærer RIK til barn

På denne siden finner du informasjon for deg som jobber med barn og RIK. Vi har laget et utvalg bilder for å skreddersy RIK-instruksjoner slik at de passer til hvert enkelt barn. Her finner du også diplom, vår foreldreveiledning og en PPT med detaljert undervisningsmateriell for deg som skal undervise barn i RIK.

Bilder - Anna

Vi har samlet en rekke bilder for å hjelpe jenter med å lære å kateterisere seg selv. Gå til neste side og velg bildene som passer din pasients behov. Last dem deretter ned en om gangen og legg dem til i malen.

Vis alle (Anna)

Bilder - Alice

Her er en rekke bilder som hjelper deg med å trene jenter til å gjøre RIK på egenhånd. Gå til neste side, velg og last ned bildene som passer best for pasientens behov.

Vis alle (Alice)

Bilder Alex

Her finner du et utvalg bilder som viser gutter hvordan de kateteriserer seg. Klikk deg videre til neste side, velg bildene du tror pasienten din lettest kan identifisere seg med å kateterisere på egen hånd.

Vis alle (Alex)

Bilder - John

Her finner du et utvalg bilder for å vise gutter hvordan de kan kateterisere seg selv. Klikk deg videre til neste side, og velg deretter bildene du tror best vil støtte pasienten din for å lære å kateterisere på egen hånd.

Vis alle (John)