The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a professional?

Wellspect HealthCare - vi bryr oss

Vi ville ikke ha vært i denne bransjen om vi ikke hadde brydd oss.

Wellspect HealthCare har lenge vært lydhøre overfor brukerne våre. Brukernes tilbakemeldinger og personlige erfaringer gir oss muligheter til å foreta de riktige valgene. Og vi kommer til å lytte enda mer til dere i fremtiden.

Ved å fortelle oss om deg selv – om dine behov, tanker og hverdagslige utfordringer, hjelper du oss med å utvikle bedre løsninger, og du inspirerer i tillegg andre som er i en lignende situasjon. Selvsagt vil du fremdeles finne fakta og andre praktiske opplysninger her som du kan ha behov for, men historiene – brukernes erfaringer – vil komme mer i forgrunnen.

Ved å fokusere på brukerne våre tror vi at vi kan utgjøre en stor forskjell. Vi skal forsøke å hjelpe deg så godt vi kan.

Smartere tilgang

Nettstedet vårt er nå responsivt, det vil si at innholdet på nettstedet blir tilpasset det dataverktøyet – datamaskin, smarttelefon, nettbrett – du bruker til å besøke oss. Du kan med andre ord lese disse sidene uten at du behøver å myse eller zoome, når og hvor det passer for deg – på bussen, i sofaen eller på venterommet.

Film

Film er vår nye og viktigste måte å formidle historier, råd og tips på. Ingenting er bedre enn å se personen bak ordene. Etter råd fra brukere har vi samlet filmene på én side, noe som gir økt brukervennlighet. Hvis du ennå ikke har bladd gjennom utvalget av råd og tips, vil dette være et godt sted å starte.

Vi liker å snakke med deg

Vi trives i dialog med brukere. Vi har derfor gjort det enda enklere for dere å komme i kontakt med oss gjennom TellUs, og gjennom workshops. I tillegg øker vi åpenheten knyttet til forskning, utvikling, kliniske forsøk og vårt miljøengasjement, slik at du enkelt kan følge med på arbeidet vårt og gi oss viktige tilbakemeldinger underveis.

Publisert 15. des. 2014