The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Webinars

Velkommen til webinarer arrangert av Wellspect

Sharing knowledge about bladder and bowel issues is as important to us as breaking the stigma to speak about them. Visit our webinars and see the latest discoveries related to continence care.

Delta på våre webinarene - motta akkreditering!

Wellspect er en formelt sertifisert leverandør av CPD for å tilby poeng via våre webinarer og kurs. Å delta i kontinuerlig, profesjonell utvikling sikrer at både faglige og praktiske kvalifikasjoner ikke blir foreldet; slik at enkeltpersoner kontinuerlig kan 'up skill' eller 're-skill'  seg selv, uavhengig av yrke, alder eller utdanningsnivå. Den uavhengige sertifiseringen av materiale for CPD-formål er internasjonalt akseptert.

Bærekraft fra et helseperspektiv

Dette er vårt første webinar som fokuserer på bærekraft. Klimaendringer er blant de mest presserende tingene vi trenger å takle for fremtiden. Med økt kunnskap om bærekraft håper vi ved hjelp av Nina Ekelund fra Haga-initiativet å gi deg tanker og tips om hvordan vi alle kan bli hjulpet til å gjøre en forskjell både på jobb og privat. Vi snakker også om Wellspects bærekraftsstrategi rundt LoFric-produktene våre og avslutter med spørsmål og svar.