The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Introducing Wellspect Wizard

Klinisk dokumentasjon på en ny måte

Det kan ta mye tid å lete etter relevant forskning og kliniske studier. Wellspect Wizard er utviklet for å hjelpe deg med å identifisere og finne vitenskapelige referanser raskt og enkelt. Den enkle søkefunksjonen viser deg veien til den informasjonen som er mest relevant for deg. 

LoFric katetrene fra Wellspect har blitt brukt til ren intermitterende kateterisering (RIK) i over 30 år. Helt fra produktene ble introdusert på markedet, har bruken blitt nøye dokumentert, i tillegg til kort- og langvarige omfattende studier. 

Wellspect Wizard er en digital plattform der all forskningen er samlet på ett sted, og dermed er lett tilgjengelig for helsepersonell. Det er enkelt å holde seg oppdatert, og innholdet er også tilgjengelig for mobiltelefon. Innholdet er delt inn i kapitler, som for eksempel UTI, Patient Preferences, Long-term safety, for å nevne noen. Hvert kapittel har clinical evidence highlights og reference summary. I Wellspect Wizard finner du også en kort film (2 minutter) som du kan vise til kollegaer eller pasienter, om hva man kan gjøre for å redusere risikoen for skader på urinrøret.  

Dersom du ønsker å utfordre deg selv eller kollegaene kan du ta en liten kunnskapstest.

Gå inn og se på Wellspect Wizard nå:

 
Klikkaa päästäksesi ohjattuun Wellspect Wizardiin