Brukerveiledning

På denne siden har vi samlet brukerveiledninger og videoinstruksjoner for å hjelpe deg med å administrere våre behandlinger rundt blære og tarm.

Her kan du enkelt åpne en pdf, skrive ut eller se en instruksjonsvideo.
Hvis du ikke finner det du leter etter, er du velkommen til å kontakte oss på info.no @ wellspect.com

LoFric Elle - Vinkelen endrer alt

Hvorfor velge mellom form og funksjon når du kan få begge deler? I flere tiår har katetre stort sett vært uforandret. Til nå. Vi er stolte av det nyskapende produktet som gir kvinner muligheten til å håndtere hverdagen på en helt ny måte. Nye LoFric Elle er verdens første kateter med L-formet håndtak.

LoFric Origo

Brukervennlig og sikker, i en smart pakning LoFric Origo er et brukervennlig, hydrofilt kateter til engangs bruk som tømmer blæren helt tom. Et er diskret pakket og kan brettes til lommestørrelse, noe som gjør LoFric Origo enkelt å ta med seg og bruke hvor som helst.

LoFric Sense – brukervennlig, trygt og diskré design

LoFric® Sense™ er et hydrofilt intermitterende kateter som er skreddersydd for kvinner og deres behov. Det ergonomiske grepet sørger for bedre grep og innsetting uten direkte berøring. Det er enkelt og diskré å ta med seg og bruke hvor som helst.

LoFric Hydro-Kit – alt-i-ett-løsning – trygg og enkel å bruke hvor som helst

LoFric® Hydro-Kit™ er et hydrofilt alt-i-ett-katetersett for intermitterende kateterisering. Det har en integrert oppsamlingspose og er klart til bruk hvor som helst. Løkkene gjør det enkelt å åpne, og den strukturerte innføringshylsen sørger for bedre grep og innsetting uten direkte berøring. Den lange halsen gjør at det kan henges over kneet for praktisk kateterisering. LoFric Hydro-Kit er basert på den unike Urotonic™ Surface Technology, som sikrer trygg og sikker kateterisering. LoFric Hydro-Kit reduserer også helsemessige komplikasjoner, selv på lang sikt.

Navina Insert - Et inkontinensprodukt som hindrer avføringslekkasje

Å havne i en situasjon hvor du ikke lenger kan stole på din egen kropp er ødeleggende. Alle som lider av ufrivillig avføringslekkasje vet at både de fysiske og psykiske konsekvensene begrenser livet og hindrer deg fra å gjøre det du vil. Heldigvis finnes det hjelp å få.

Navina Smart - Elektronisk håndtering med personlige innstillinger

Navina Smart har software styrte elektroniske pumper som blåser opp ballong og fører vann inn i tarmen. Etter å ha stilt inn irrigasjonsvolumet, irrigasjonshastighet og ballongstørrelse får du presise, trygge og kontrollerte irrigasjoner hver gang, med bare et trykk på en knapp.

Navina Classic - Enkel og praktisk manuell håndtering

Navina Classic er designet med brukeren i tankene. Den er ment å gjøre din irrigasjonsprosedyre så praktisk som mulig, fra første gang du holder Navina Classic i hånden, til hver eneste bruk av den. Fra start til slutt.