The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

Historier fra LoFric brukere

Hei, jeg heter Lisa
Jeg er 4 år gammel, men ble født med et problem med magen min, noe som betyr at jeg må tisse på en spesiell måte. Jeg liker å leke med lekene mine og lese fortellinger. Bestevennen min heter Nicole.

Hei, jeg heter Max
Jeg er 9, men ble født med et problem med magen min, noe som betyr at jeg må tisse på en spesiell måte. På skolen liker jeg språk best. Ellers liker jeg å høre på musikk og spille dataspill. Daniel er en kul venn.

Hei, jeg heter Sandra
Jeg er nesten 10 år gammel, liker sport, stelle med hesten min og ri på den. Når jeg tisser, hender det at ikke alt kommer ut. For at jeg skal få ut alt og ikke bli syk, tisser jeg på en litt annerledes måte. Bestevennen min heter Marie.

Hei, jeg heter Julia
Jeg er 12 år gammel, men ble født med en skade på ryggmargen. Det er derfor jeg sitter i rullestol og må tisse på en spesiell måte. Favorittfaget mitt på skolen er matte. På fritiden liker jeg å spille basketball og prate med Alice.

Hei, jeg heter Felix
Jeg er 11 år og liker kunst og håndverk, sang og svømming. Når jeg tisser, hender det at ikke alt kommer ut. For at jeg skal få ut alt og ikke bli syk, tisser jeg på en litt annerledes måte. Tom er bestevennen min.

puzzles and activities lofric bunch

Skriv ut og fargelegg

Skriv ut og fargelegg bildene med favorittfargene dine.

Klikk på bildet for å se bildet i full størrelse.